Helse, Velvære og skjønnhet

Hei, og velkommen inn på min hjemmeside.

Jeg heter Greta, er gift med Arild, og tilsammen har vi 4 voksne barn som vi er lykkelige over å ha blandt oss, og 2 som danser blandt englene som vi savner og har i med oss i tankene våre.

Vi har også 3 vidunderlige barnebarn som vi bare forguder.

Jeg kom i kontakt med Forever sine fantastiske produker på våren i 2015, og i juli samme år tok jeg skrittet ut og ble FBO, Forever Business Ovner selv, noe jeg er veldig takknemmelig for i dag.

I denne jobben kan jeg bestemme arbeidstiden min selv og ta hensyn til kroppen min og familien min uten å ha dårlig samvittighet av  den grunn.

I tillegg har jeg blitt kjent med mange flotte mennesker, og mange av dem har blitt gode venner og kollegaer som jeg har blitt oppriktig glad i.

Og så er det jo disse produktene, da, produkter som jeg har blitt glad i av mange årsaker. Først og fremst fordi de fungerer for meg, men også fordi det er reine gode produkter uten giftige stoffer og ikke testet på dyr, noe som betyr enormt mye for meg. Og så er det produkter for de aller aller fleste, barn, ungdommer, voksne, eldre, kvinner, menn OG dyr. Til og med til renhold i hjemmet.

Og alle produktene kan jeg gå god for, for jeg har testa alt, og liker dem alle, hver til sitt bruk og hver til sin tid.

Du er hjertelig velkommen til å bla rundt på siden min og lese deg opp på produktene, og jeg blir veldig glad om du vil være med å støtte opp om min butikk.