About Forever

Forever Living Products startet opp i USA i 1978, og er basert på Aloe Vera.

Firmaet er privateid og gjeldfritt, noe jeg er mektig stolt av.

Vår aloe vera er dyrket fram uten giftige sprøytemidler, men med geiter som går rundt på plantasjene og luker OG gjødsler plantene.

Når plantene skal høstes er det mennesker som går rundt og skjærer modne aloeverablader for hånd, og renser bladene sånn at det kun er den innerste geleen som brukes. Resten blir fraktet ut på åkrene og brukt som gjødsel i tillegg til gjødsla som geitene gir.

Geleen blir så raskt som mulig fraktet til fabrikkene for så å lages til produktene dere er glade i siden disse blir behandlet som ferskvare.

Forever Living Products kom til Skandinavia i 1998, og vi har vårt hovedkontor i Mølndal i Gøteborg, ett vakkert kontor som er verd ett besøk om du velger å bli en FBO(Forever Business Ovner).

Nå har vi forhandlere i nermere 170 land, og tilsammen er vi flere millioner forhandlere verden over, og vår Aloe Vera Gel drikkes og er elsket av mange millioner mennesker på verdensbasis.

Vi har ett stort utvalg innen helse, velvære og skjønnhet, og det utvikles stadig nye spennende produkter for å følge etterspørselen i markedet.

Vi har også en unik Fornøyd Kundegaranti som går ut på at du som kunde kan kjøpe ett produkt, og er du ikke fornøyd med produktet innen 90 dager får du pengene tilbake ved retur av embalasje og kvitering UTEN diskusjon.

Jeg er en stolt FBO, og jeg er selv veldig glad i produktene, og kommer aldri til å slutte å anbefale dem videre.